Afvallen bij Bellissimo met een programma op maat


Ben jij die extra kilo's zat en wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? Start dan nu bij Bellissimo met een speciaal voor jou op maat gemaakt programma. Heb je al van alles geprobeerd, maar wil het maar niet lukken, of kom je iedere keer weer aan? Met het speciale programma van Bellissimo zul je wél afvallen en op gewicht blijven.

 

Basisconstitutie

Niemand is hetzelfde en een algemeen dieet zal voor de één wel geschikt zijn en voor de ander juist helemaal niet. Elk lijf is verschillend en reageert daardoor anders op de voeding die het binnen krijgt. Het voedings- en bewegingsprogramma wordt aangepast aan jouw basisconstitutie ( je bent een vata, Pitta of Kapha type), zodat je optimaal zult afvallen en je energieker zult voelen dan ooit.

 

Boostprogramma

Afvallen en vooral het volhouden blijkt in praktijk vaak lastiger dan gedacht. Maar nu niet meer! Met het intensieve boostprogramma ben ik er om je continue te motiveren en bij te sturen. Twee keer per week sporten we samen een uur in de sportruimte van Bellissimo waar we cardiotraining combineren met krachttraining en je krijgt iedere week een nieuw menu met recepten mee in een eigen map. Dit menu wordt iedere week zo aangepast dat je zult blijven afvallen.

 

Gezonde Voeding

Gezonde voeding is de basis en het hele programma is hier dan ook op gericht. De menu's zijn eenvoudig en zorgen ervoor dat je dagelijks genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Hierdoor leer je ook de juiste keuzes te maken nadat je het programma hebt afgerond, zodat het je geen moeite zal kosten om op gewicht te blijven.

 

Een health-check en intake voordat je begint 

Voordat je met het programma begint wordt er eerst een uitgebreide health-check gedaan en een intake. Naar aanleiding van de resultaten bespreken we samen welk programma het beste bij je past.

Je omvang wordt aan het begin van het programma gemeten en je wordt gewogen op een impedantie weegschaal, zodat we de vooruitgang wekelijks kunnen bijhouden.

 

Streefgewicht bereikt? Dat vieren we! 

Heb je het hele programma doorlopen en je streefgewicht ( minimaal 10% minder dan je startgewicht ) bereikt? Dan krijg je een gratis fotoshoot om dit te vieren!

Zie je liever de laatste centimeters verdwijnen op een specifieke plek? Dan kan dat natuurlijk ook en krijg je in plaats van een fotoshoot een gratis cavitatiebehandeling van 30 minuten.

 

Plaatselijk afvallen

Ben je goed op gewicht, maar blijft er een probleemzone dat niet verholpen kan worden met gezonde voeding of sporten?

Dan is cavitatie iets voor jou! Klik hier voor meer informatie

 

Prijslijst boostprogramma of plaatselijk afslanken klik hier