Bioscan- bioresonantie


Wanneer ben je gezond?

 

Als je niet ziek bent? Als je geen pijn hebt? Als je geen mentale problemen hebt?

 

Naar mijn idee betekent gezond zijn, dat je volledig in balans bent. Zowel op lichamelijk, geestelijk, energetisch en spiritueel niveau. Oftewel  de holistische visie. Holistisch staat voor geheel. Om gezond te zijn, moeten we dus kijken naar het gehele individu. Hoe weet je nou of je volledig in balans bent? Dat kunnen we meten op verschillende manieren. Middels de reguliere geneeskunde kunnen we uitzoeken of er duidelijk aanwijsbare ziekten zijn, maar soms als daar niet een duidelijk antwoord komt kan het helpen om eens verder te kijken of metingen op energetisch niveau kunnen bijdragen aan een oplossing.

 

Met de bioscan wordt het lichaam op 250 waarden gemeten. Dit gaat snel en pijnloos door het handvat van de bioscan 1 minuut vast te houden. Daarna komt er een 80 pagina's tellend rapport uit waarbij de metingen naast de waarden in duidelijke kleurstellingen naar voren komen variërend van groen=normaal tot blauw = lichte afwijking, geel = aanzienlijke afwijking en rood=sterke afwijking.

Bij duidelijke afwijkingen kan met de biotensor worden gemeten of deze ook afwijkingen op het energetisch niveau aangeeft en zo ja, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is om hierbij verbetering te bieden.

 

Ik zal daarbij gebruik maken van advies op gebied van voeding en suppletie ( daarbij gebruik makend van mijn achtergrond als natuurvoedingsadviseur en orthomoleculaire voedingsleer), Bachbloesemtherapie, helende massages en binnenkort ook magnetiseren en reiki.

 

Bovenstaande methoden kunnen verbetering bieden bij o.a:

- migraine of hoofdpijn

- krampen

- stress

- buikpijn

- diarree/verstopping

- verdriet/rouw

- weinig zelfvertrouwen

- pesten

 

Wil je meer weten over de bioscan, biotensor en bachbloesemtherapie? kijk dan voor meer informatie op de sub pagina's onder gezondheid.