Wat is een biotensor?

 

De biotensor is een meet en testinstrument dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof DR. J. Oberach.

Het meet de energetische frequentie van ons lichaam en kan daarbij kleine afwijkingen oppikken.

Ieder mens heeft een eigen frequentie, jouw frequentie is uniek. Als je iets meet dat goed is voor jouw lichaam zal de biotensor een duidelijke ja aangeven en als er iets gemeten wordt dat niet goed is voor jou zal de biotensor een duidelijke nee aangeven.

 

Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld voedingsmiddelen, of supplementen te meten en te testen of deze een stressreactie geven in het lichaam. Zo kunnen onder andere intoleranties opgespoord worden die uit andere testen niet naar voren zijn gekomen, maar wel zorgden voor dagelijkse ongemakken zoals buikpijn, diarree, hoofdpijn of vermoeidheid.

 

Na jarenlang zelf met buikpijnen te hebben gelopen, niet wetende waardoor deze werden veroorzaakt, kwam ik in contact met de biotensor. Deze gaf aan dat ik niet goed tegen lactose en gluten kon. Na al die tijd wist ik eindelijk wat het probleem was en kon ik door aanpassingen in mijn voeding weer pijnvrij genieten van het leven.

 

Heb jij ook problemen waar uit andere testen niet een duidelijk antwoord is gekomen, dan kan de biotensor wellicht een antwoord bieden door blokkades op energetisch niveau op te sporen.

 

Kosten consult biotensor: 50,00


Na veel dokter onderzoeken en zelfstandig proberen te vinden wat mijn allergieën zijn, helaas zonder duidelijke oplossing, heb ik deze allergie test gedaan. Laagje voor laagje komen de allergieën één voor één aan de oppervlakte en gek genoeg had ik van een aantal al zo mijn vermoedens, maar dat er zoveel klopt tijdens deze bijzondere ervaring is toch wel een hele fijne bevestiging. Na deze sessie van ongeveer een half uur weet ik nu wel wat er niet goed voor me is ,wat betreft voeding en waar ik nog meer op reageer, in mijn geval ook huisstof, geparfumeerde producten en konijnenhaar en kan ik hierdoor mijn voedingspatroon, omgeving en gebruik van wasmiddelen aanpassen.

 Ray