Wat is een bioscan?

 

Bij de bioscan wordt gebruik gemaakt van bioresonantie. De mens is een groot magnetisch veld. Alle onderdelen van het menselijk lichaam bestaan uit vele miljarden cellen, die weer opgebouwd zijn uit complexe verbindingen, die op hun beurt weer bestaan uit moleculen. Elke molecuul heeft zijn eigen magnetische veldje, zijn eigen specifieke magnetische veldje, die een eigen trilling geeft. En dat is wat er gemeten wordt met bioresonantie. Tijdens de scan houd je een minuut lang een handvat vast en wordt de meting geheel pijnloos gedaan.

Na een minuut zijn er 250 waardes gemeten en komt er een uitgebreid rapport uit waarbij wordt aangegeven door middel van groen, blauw, geel en rood, in welke mate de meting afwijkt van de normaal waarde.

Naar aanleiding van dit rapport wordt er gekeken of er verdere metingen nodig zijn met de biosensor en ontvang je het complete rapport via de mail met daarbij een advies.

Dit kan zijn op het gebied van voeding, suppletie, bachbloesems, leefstijl, of om verder medisch onderzoek te laten doen.

 

Let op! - De bioscan dient te worden gezien als aanvulling en mag nooit gebruikt worden als vervanging voor een consult bij een                 arts.

            - De bioscan mag niet worden gedaan bij personen met een pacemaker

 

Kosten consult, uitgebreid rapport en aanvullend advies: €50,00

 


Het is verbazingwekkend hoeveel data er uitkomt na een scan die je hele lichaam doormeet doormiddel van kleine pulsen via een sensor door je handpalm. Heel veel nuttige data ook ,want zo ben ik erachter gekomen dat mijn botten prima zijn, maar mijn vitamines op sommige vlakken wel wat extra aanvulling kunnen gebruiken. Met meer dan 80 pagina's aan data, metingen en ook uitleg ben ik een stuk wijzer geworden.

 

Ray