Schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en voedingsdeskundige bij Bellissimo beauty & nagelstudio Enkhuizen


Natasja de wit schoonheidsspecialiste Enkhuizen
Natasja de wit schoonheidsspecialiste Enkhuizen

 

Mijn naam is Natasja de Wit. Ik ben 50 jaar, 27 jaar getrouwd en ik heb een dochter van 26 en een zoon van 20. In 2001 slaagde ik voor mijn diploma schoonheidsspecialiste en heb sindsdien 10 jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt in een aantal schoonheidssalons.

In januari 2017 besloot ik om mijn eigen schoonheidssalon en nagelstudio Bellissimo te openen en elke dag weer ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. 

 

De ontwikkelingen in de beauty branche gaan snel en er zijn steeds weer nieuwe dingen die je als schoonheidsspecialiste kunt aanbieden in je salon.

Zo volgde ik vorig jaar al heel wat cursussen en heb ik dit jaar de masterclass voor wimperextensions one-by-one en E-manicure gevolgd. Daarnaast ben ik nu bezig met de cursussen anatomie en pathologie van de nagels en dermatherapie op natuurlijke basis waarin oplossingen worden gezocht van binnenuit voor het ontstaan van verschillende huidproblemen zoals psoriasis, acné en eczeem.

 

Naast het geven van schoonheidsbehandelingen en het zetten van wimperextensions zijn gelnagels sinds 4 jaar ook een grote passie geworden. Ik vind niets leuker dan dat vrouwen met een grote glimlach de deur uitlopen omdat ze zo blij zijn met hun mooie nagels. Naast keuze uit ruim 150 verschillende kleuren lak zijn er ook vele soorten glitters, stempels of steentjes mogelijk om ze nog mooier te maken. Dus voor iedereen wat wils!

Ook op het gebied van gelnagels volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Momenteel zijn er ook veel nieuwe ontwikkelingen in de salon. Al vele jaren ben ik bezig met verschillende opleidingen op het gebied van voeding, suppletie en leefstijl. Mijn interesse in onze gezondheid is groot en breidt zich dit moment uit naar een holistische visie.

Dit houdt in dat er wordt gekeken naar de gehele mens als individu en in hoeverre je in balans bent op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau om zo eventuele blokkades te kunnen opsporen en deze op te lossen. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd en zal ik eind van het jaar ook reiki en magnetiseren aanbieden in de salon.                          Er zijn nu al meerdere nieuwe behandelingen bijgekomen:

 

- de bioscan

- de biotensor

- bachbloesemtherapie

- hotstone massage

- stoelmassage

- holistische ontspanningsmassage

 

De naam van mijn salon Bellissimo betekent mooi. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij mij binnenstapt zich mooi en goed voelt.

Mijn slogan is niet voor niets: Feel good, look great!

Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel de deur uit gaat. Of dit nou komt door een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling, mooie wimpers of nagels, een heerlijke massage of een advies op het gebied van je gezondheid, het is voor mij allemaal even belangrijk. Als jij je goed voelt, dan zie je er ook goed uit en dat is waar het bij Bellissimo om draait. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn salon!

 

groetjes,

 

Natasja