Schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en voedingsdeskundige bij Bellissimo beauty & nagelstudio Enkhuizen


Natasja de wit schoonheidsspecialiste Enkhuizen
Natasja de wit schoonheidsspecialiste Enkhuizen

 

Mijn naam is Natasja de Wit. Ik ben 49 jaar, 26 jaar getrouwd en ik heb een dochter van 25 en een zoon van 19. In 2001 slaagde ik voor mijn diploma schoonheidsspecialiste en heb sindsdien 10 jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt in een aantal schoonheidssalons.

In januari 2017 besloot ik om mijn eigen schoonheidssalon en nagelstudio Bellissimo te openen en elke dag weer ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. 

 

De ontwikkelingen in de beauty branche gaan snel en er zijn steeds weer nieuwe dingen die je als schoonheidsspecialiste kunt aanbieden in je salon.

Zo volgde ik vorig jaar al heel wat cursussen en heb ik dit jaar de masterclass voor wimperextensions one-by-one en E-manicure gevolgd. Daarnaast ben ik nu bezig met de cursussen anatomie en pathologie van de nagels en dermatherapie op natuurlijke basis waarin oplossingen worden gezocht van binnenuit voor het ontstaan van verschillende huidproblemen zoals psoriasis, acné en eczeem.

 

Naast het geven van schoonheidsbehandelingen en het zetten van wimperextensions zijn gelnagels sinds 3 jaar ook een grote passie geworden. Ik vind niets leuker dan dat vrouwen met een grote glimlach de deur uitlopen omdat ze zo blij zijn met hun mooie nagels. Naast keuze uit ruim 150 verschillende kleuren lak zijn er ook vele soorten glitters, stempels of steentjes mogelijk om ze nog mooier te maken. Dus voor iedereen wat wils!

Ook op het gebied van gelnagels volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

 

De naam van mijn salon Bellissimo betekent mooi. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij mij binnenstapt zich mooi voelt.

Mijn slogan is niet voor niets: Feel good, look great!

Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel de deur uit gaat. Of dit nou komt door een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling, mooie wimpers of nagels, het is voor mij allemaal even belangrijk. Als jij je goed voelt, dan zie je er ook goed uit en dat is waar het bij Bellissimo om draait!

 

groetjes,

 

Natasja