Nagelstudio Bellissimo Enkhuizen


Bellissimo Nagels

 

Mooie handen en nagels zijn echt een visitekaartje.

Het lukt niet altijd om je nagels mooi te houden, zeker als ze snel breken, afbladderen of door extreem nagelbijten beschadigd zijn. Kunstnagels kunnen dan een uitkomst zijn.

Gelnagels zorgen voor extra bescherming en je hebt direct mooie lange en sterke nagels. Wil je ze nog eens extra laten opvallen dan is nailart echt iets voor jou.

Heb je van jezelf al mooie nagels laat dan je nagels eens lakken met gellak. Deze nagellak die wordt uitgehard onder een UV-lamp blijft wel twee weken zitten, zonder dat je er verder nog naar om hoeft te kijken.

De gellak is in heel veel kleuren verkrijgbaar en ook hierbij is nailart mogelijk.  


Manicure en pedicure

 

Om de nagels van handen en voeten mooi te houden is het belangrijk ze goed te verzorgen.

Elke 6 weken een manicure of pedicurebehandeling zal daar bij helpen.

Tijdens de behandeling worden de nagels geknipt en gevijld, de nagelriemen verzorgt en de nagels mooi gepolijst. Daarna krijg je een heerlijke hand of voetmassage en worden de nagels mooi gelakt in de gewenste kleur.

 

Manicure € 28,50

Cosmetische pedicure € 28,50


Last van snel brekende of afbladderende nagels?

 

Dan is de speciale seal and protect behandeling de oplossing. Deze speciale lak die wordt uitgehard in de uv-lamp versterkt de verbindingen in de nagelplaat waardoor er weer een sterke nagel ontstaat. Hierdoor is het weer mogelijk om de nagels lang te laten groeien.

 

€ 18,00


Gellak

 

Met gellak heb je wel 2 weken lang prachtig gelakte nagels die niet afbladderen.

Ook zeer geschikt voor nagels met deukjes of ribbels. Door de gellak wordt dit weer opgevuld en heb je direct mooie gladde nagels.

 

Gellak € 26,-


Maar wil je mooie gelakte nagels met een bijzonder tintje, probeer dan eens stempelart.

De nagels kunnen in iedere gewenste kleur worden gelakt met heel veel verschillende patronen. Leuk voor een avondje uit!

 

Nagels (gel)lakken + stempelart € 31,-