wat is magnetiseren?

 

Magnetiseren is het geven van energie en herstellen van de balans tussen lichaam geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Gedurende ons leven kunnen er blokkades ontstaan die zich uiten in lichamelijke of geestelijke pijn.

Soms weten we waar deze blokkades door zijn ontstaan, maar soms ook helemaal niet. Vaak wordt er pas na langere tijd en meerdere bezoeken aan een arts gekeken naar een andere manier om het probleem op te lossen en kom je dan pas terecht bij behandelingen op holistisch en energetisch gebied. Dat is ook helemaal niet zo gek, want we zijn gewend geraakt dat een arts ons een kant en klare oplossing kan bieden in de vorm van medicatie of een operatie. We bestrijden de symptomen, maar kijken vaak niet naar het onderliggende probleem, de werkelijke oorzaak van onze pijn.

 

Hoe gaat magnetiseren in zijn werk?

 

Bij magnetiseren wordt er gebruik gemaakt van kosmische energie die via mijn handen wordt doorgegeven. Dit kan door mijn handen boven het te behandelen gebied te houden, strijkende bewegingen te maken of door middel van lichte aanraking.

Je kunt warmte ervaren, een gevoel van totale ontspanning, maar soms voel je niet direct dat er wat in werking wordt gezet.

Dit is wel altijd het geval! Er wordt altijd een helend proces in werking gezet, die voor jou de juiste is. Het kan dus gebeuren dat er in de 2 dagen erna opeens veel emoties los komen. Dit is helemaal niet erg, maar juist goed. Het betekent dat de heling is begonnen. Meestal zijn er minimaal 3 behandelingen nodig om te kunnen bepalen of het helende proces genoeg in gang is gezet, maar het kan ook zijn dat er meerdere nodig zijn als het gaat om blokkades die al langere tijd aanwezig zijn.

Voordat ik ga starten met behandelen zal er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarbij wordt besproken wat de klachten en verwachtingen zijn en te kijken of er een wederzijdse klik is waardoor de behandelingen optimaal kunnen worden gegeven en ontvangen.

 

Voor een afspraak kun je bellen naar 06-23375231

De kosten van een behandeling zijn € 60,00  ( het kennismakingsgesprek is gratis)