Edelstenen massage

 

Alles bestaat uit energie en heeft een energetische trillingen.

Mensen, dieren, planten, maar ook edelstenen.

Edelstenen geven daardoor energetische vibraties door aan jouw lichaam, maar neemt ook die van jou over.

Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke frequentie en daardoor een andere werking op het lichaam.

Hierdoor kunnen edelstenen ingezet worden om energie te geven, maar ook om ongewenste energieën ( zoals bijvoorbeeld pijn, verdriet, angst en boosheid) op te nemen, waardoor je weer beter in balans bent. 

 

 

De stenen waaruit gekozen kan worden zijn:

 

- bergkristal ( deze steen werkt zuiverend, revitaliserend, verkoelend, pijnstillend en helend)

- rozenkwarts ( deze steen vergroot het zelfvertrouwen en eigenwaarde, werkt kalmerend bij verdriet en trauma's en is uitermate    geschikt bij stress, depressieve klachten en burn-out)

- carneool ( deze steen zorgt voor positiviteit, geeft warmte, werkt vitaliserend, bevordert vruchtbaarheid en stimuleert de 

  stofwisseling)

 

 Tijdens de edelstenen massage wordt er gekozen voor de edelstenen die jij op dat moment nodig hebt en die je helpen spanningen los te laten en weer energie te krijgen.

De massage zelf is een heerlijk ontspannende behandeling van 30 minuten, waarbij indien gewenst extra aandacht geschonken kan worden aan specifieke pijnpunten in het lichaam. Maar dit hoeft natuurlijk niet! Ook als je gewoon behoefte hebt aan ontspanning en geen specifieke problemen hebt is deze massage een absolute aanrader.

 

Massage 30 minuten  € 30,00